Skip to Store Area:

Doorzoek site
Totaal: € 0,00
0 Items
TEL +31 (0) 184 - 642145

Dommekrachten en Kelderwinches

De kelderwinch, ook wel dommekracht genoemd, is een handig middel om een u een handje te helpen bij het tillen of ondersteunen van zware producten. De kelderwinch wordt in diverse branches gebruikt, van constructiebedrijven tot agrarische bedrijven.

De dommekracht is leverbaar in een standaard uitvoering; met een verkorte bouwhoogte en verstelbare voet. De last kan geplaatst worden op de kop en op de voet. Verder zijn er diverse maten beschikbaar, namelijk een van 1 ton,3, 5, 10 en 20 ton. Deze zijn volgens de DIN 7355 norm, inclusief de onderdelen, waardoor deze makkelijk uitgewisseld kunnen worden. De kelderwinch is voorzien van een opklapbare veiligheidshendel en een gesloten huis, dat vervaardigd is van staal, die een lange levensduur garandeert, zelfs bij continu gebruik.

Ook heeft Interkabel een dommekracht met een verstelbare klauw , waardoor de dommekracht handzamer is in kleinere ruimtes. Interkabel heeft ook zogenaamde specials voor bij voorbeeld de tunnelbouw. De dommekracht aangeboden door Interkabel, heeft een capaciteit van 1.000 kg. Tot 20.000 kg. Belangrijk om te weten is dat ook deze producten met CE keurmerk en geldig certificaat geleverd worden.

8 artikel(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren